Schooltv Beeldbank

De sok

Kijk en lees

Een pop van een sok.

Voor:
PO, groep 1 - PO, groep 3
Lengte:
3:10 minuten
Online tot:
24 november 2018
Vakgebied:
PO: Nederlands > Over taal > Woordenboeken
Waardering:
19 beoordelingen - 27300 keer bekeken
URL
?
?

Wat is dit?

Dit is een link naar de pagina waar deze clip op staat. Deze kan je kopiëren en in een presentatie, digitale les of website plaatsen.

EMBED
?
?

Wat is dit?

Dit is een stukje code waarmee je de speler met clip in een webpagina kan opnemen. Copieer de code en plak het exact zo in de HTML-code van de pagina.

POPUP
?
?

Wat is dit?

Deze link is om de clip in een pop-up te tonen, een kleiner venster boven je pagina. Handig als je de clip niet in de pagina wilt zetten met EMBED.

Trefwoorden

Letterlijke tekst uit de clip

Van een oude sok, wat knopen en draadjes wol kun je leuke sokpopjes maken Wow! De sokpoppen gaan naar de sokkenshow! En heee! Wij gaan mee! Daar komen de.. voetbalsokken Huh? Gatensokken! en sjok, sjok veel te grote afzak sokken die sokken passen wel! Hm? Die sokken heb ik al gezien jullie ook? Ha! Twee dierensokken: daar kun je ook poppenkast mee spelen! Ah..een roos op een sok feestsokken En daar komen de mooiste sokken Wat een mooie sokkenshow! *Animatiefilmpje sok Sok! Letters hakken! ssss o k Letters plakken Sok! Moet je horen! Hoor jij ook de ssss van sok? sss.dat kan Abdelilah ook de ss van Slang! En de ss van ssinterklaas Doet sinterklaas wat in de ssok? een muis? Sok! In je hok!

Zoek een clip

Bekijk ook eens

Het ei
Het ei
Kijk en lees
Het bos
Het bos
Kijk en lees
De tak
De tak
Kijk en lees
?

Lees ook eens

?

Wat is dit?

Hier vind je achtergondinformatie van Eigenwijzer.
Eigenwijzer is de site van schoolTV voor je werkstuk, spreekbeurt en andere opdrachten.

meisje dat ligt te lezen op het strand
Laaggeletterdheid en analfabetisme
Veel mensen hebben moeite met lezen en schrijven

Kunnen lezen en schrijven is erg belangrijk. Je doet het op school, tijdens je werk en gewoon thuis. Eigenlijk denk je er niet eens bij na. Toch zijn er bijna anderhalf miljoen mensen in Nederland die moeite hebben met lezen en schrijven.

Geweld en oorlogen zijn een oorzaak van extreme armoede
Extreme armoede
Ontwikkelingslanden

Extreme armoede betekent dat mensen minder dan $ 1,25 (1 euro) per dag verdienen. Dit is het lot van ongeveer 1 op de 4 mensen in de wereld.